Livraison gratuite

Onze Sets

Ontdek onze sets.

Onze Emodou educatieve knuffelsets zijn een uitstekende oplossing om kinderen te helpen hun emotionele intelligentie te ontwikkelen. Beschikbaar in drie versies, de geboorteset, de emotieset en de scheidingset, voldoen ze aan de behoeften van elk kind.

Onze sets richten zich op de behoeften van elk kind om hen te ondersteunen in hun emotioneel leren en ontwikkeling. Een educatief en leuk knuffelspeelgoed voor uw kind en zijn emotionele ontwikkeling. Bovendien profiteert u van gratis levering bij de aankoop van onze sets!

Onze geschenkdozen:

Familie set

 34,90 39,90

Emotie-set

 59,90

Coffret Séparation

 49,90

Familie Set; Mama en Milo

 34,90

De Familie Set; Papa en Milo

 34,90

Familie Set; Twee Papa's en Milo

 39,90

Familie Set; Twee Mama's en Milo

 39,90

Leuke en aangename knuffels

Er zijn veel voordelen aan het kopen van een van onze Emodou sets. Ten eerste zijn ze compleet, met een set van 3 tot 4 knuffelspeelgoed vergezeld van een scheidings- of emotieboek. Bovendien zijn dit leuke en aangename knuffels waar Milo uw kind zal helpen en hun beste vriend zal worden.

Een van de andere voordelen van het kopen hiervan is dat ze een compleet pakket bieden om uw kind te helpen zijn emoties te beheren.

Naast schattige knuffels te bieden, bevatten ze ook een boek over emoties dat uw kind kan helpen zijn gevoelens op een gezonde en passende manier te begrijpen en uit te drukken.

Onze Sets
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming