Livraison gratuite

Onze educatieve knuffels

Ontdek onze educatieve knuffels, gemaakt in België door pedagogen

Ontdek onze educatieve knuffels, gemaakt in België door pedagogen! Deze zijn ontworpen voor het welzijn van het kind met zachte en geschikte materialen om optimaal comfort te garanderen.

Elk knuffelspeelgoed vertegenwoordigt een gezinslid en is ontworpen om het kind te helpen verschillende emoties te identificeren en uit te drukken. Deze knuffels zijn een uitstekende optie om het kind op een leuke en interactieve manier te helpen leren.

Onze knuffels:

Bij Emodou bieden we ook een collectie individuele knuffels aan. Onze knuffels fungeren als spiegels, waardoor het kind zich kan identificeren en zijn ouders kan vertegenwoordigen. In geval van scheiding kan het kind bijvoorbeeld papa's knuffel meenemen naar mama's huis en vice versa. Deze leuke en educatieve oplossing stelt uw kind in staat om te gedijen in zijn thuisomgeving en om te gaan met verschillende emoties en uitdagingen.

Naast hun nut bij het helpen beheren van emoties bij het kind, zijn onze knuffels ook ontworpen om echte speelkameraden te zijn. Ze zijn zacht en comfortabel, waardoor ze ideaal zijn voor knuffels en ontspanningsmomenten. Bovendien zijn ze gemaakt van kwaliteitsmaterialen die zijn ontworpen om duurzaam te zijn, zodat uw kind er vele jaren van kan genieten. We zijn ervan overtuigd dat onze knuffels comfort en geruststelling zullen brengen voor uw kind, ongeacht de omstandigheden.

Spiegel Familie Knuffel

 14,95

Papa Familie Knuffel

 19,90

Mama Familie Knuffel

 19,90

Mummie knuffel

 19,90

Papa knuffel

 19,90

Spiegel knuffen

 14,95

Angst Knuffen

 14,95

Verdriet knuffel

 14,95

Boosheid knuffel

 14,95

Vreugde Knuffel

 14,95

Uw keuze van knuffels

Uw knuffel, uw keuze! Onze individuele knuffels stellen u in staat om uw Milo-familie aan te vullen als u ze niet allemaal heeft, maar ook om de eerste familie van uw kind aan te vullen.

Ontdek ons volledige assortiment en kies degene of degenen die uw kind zullen vergezellen!

Onze knuffels
Voltooi het Milo avontuur!

Wist u dat Milo vergezeld werd door zijn kleine boeken waarin zijn avonturen werden verteld? Naast onze knuffels, kunt u het emotionele leerproces van uw kind compleet maken met Milo's boek!Een leuk en aangenaam boek om uw kind te begeleiden bij het beheren en begrijpen van zijn of haar emoties. Voltooi het Milo avontuur, kies uw knuffel en zijn of haar verhaal!

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming