Livraison gratuite

Onze boeken

Ontdek onze boeken.

Emodou biedt twee verhalen aan om kinderen te helpen hun emoties te beheersen. Ontdek onze boeken, "Milo bij mama en papa" is specifiek gericht op kinderen die een scheiding binnen hun gezin doormaken. Het tweede boek "Mijn emoties beleven met Milo" is een boek voor alle kinderen die hun emoties beter willen begrijpen en beheersen.

Onze boeken bieden verhalen om kinderen te helpen hun emoties op een gezonde manier te identificeren en uit te drukken. Ze kunnen apart worden gekocht of als aanvulling op de emotie- en scheidingskits van Emodou.

Milo's verhalen :

Boek : Milo bij papa en mama

 9,90

Boek : Mijn emoties beleven met Milo

 9,90

Speelse verhalen

Emodou biedt, om de gezonde ontwikkeling van uw kind aan te vullen, speelse verhalen over het leren van emoties. Onze 2 boekenMilo bij papa en mama" en "Mijn emoties beleven met Milo "zijn niet alleen bedtijdverhalen, het is een echte persoonlijke begeleiding.

Naast het creëren van een bedtijdroutine met uw kind, kunt u ze in slaap laten vallen met speelse verhalen over hun beste vriend Milo.

In combinatie met onze educatieve knuffels kunnen deze boeken uw kinderen helpen een beter begrip te ontwikkelen van hun emoties.

Onze Emodou Boeken
Een bijzonder moment
Bij Emodou weten we hoe belangrijk voorleesmomenten zijn voor uw kind. We wilden van dit moment een bijzonder moment maken tussen u en uw kind. Dankzij onze boeken en hun verhalen kunt u met uw kind hun emoties en gevoelens delen over momenten die ze hebben meegemaakt en zelfs hun knuffel laten interageren met het verhaal!
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming