Livraison gratuite

Onze collectie

Ontdek onze collectie

Het Belgische bedrijf Emodou biedt een collectie educatief knuffelspeelgoed om kinderen te helpen hun emoties te beheren. Ontdek onze Emodou-collectie hieronder!

De Emodou-producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en helpen bij het ontwikkelen van empathie en zelfvertrouwen bij kinderen.

De Emodou-knuffeldozen zijn bijzonder populair, met versies voor elke emotionele behoefte.

Naast deze dozen biedt Emodou ook losse knuffels en boeken om emoties te beheren. De boeken bieden verhalen om kinderen te helpen hun emoties te begrijpen en uit te drukken.

Onze geschenkdozen:

Emodou biedt educatieve knuffeldoosjes om uw kind te begeleiden. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende versies: geboorte, scheiding, emoties. Onze geschenkdozen worden al dan niet vergezeld van een boek met de verhalen van Milo.

Deze helpt uw kind bij het leren over zijn emoties met Milo. Ontdek onze verschillende sets, elk met drie verschillende thema's volgens behoeften. Bovendien profiteert u van gratis bezorging bij de aankoop van onze sets!

Familie set

Famille : 3 doudous, et des sourires

 34,90 39,90

Emotie-set

Emoties: 4 vrienden voor het leven

 59,90

Scheidings-set

Scheiding: Milo, de spiegel knuffel

 49,90

Onze knuffels:

Bij Emodou bieden wij ook een assortiment met onze individuele knuffels aan.Dit zijn spiegelknuffels, waarmee het kind zich kan identificeren, maar ook zijn/haar ouders kan vertegenwoordigen. Bij een scheiding kan het kind bijvoorbeeld de knuffel van papa meenemen naar mama en omgekeerd, om deze altijd bij zich te hebben.

Dit is een speelse en educatieve oplossing om uw kind te helpen gedijen in zijn/haar gezin en om verschillende emoties en uitdagingen te beheren.

Mummie knuffel

 19,90

Papa knuffel

 19,90

Spiegel knuffen

 14,95

Angst Knuffen

 14,95

Verdriet knuffel

 14,95

Boosheid knuffel

 14,95

Vreugde Knuffel

 14,95

Onze boeken:

Om volledige ondersteuning te bieden aan uw kind, heeft Emodou 2 boeken bedacht.Tijdens een scheiding binnen het gezin vindt u het boek "Milo bij papa en mama". Om uw kind te helpen zijn emoties te begrijpen, vindt u het boek "Mijn emoties beleven met Milo".

Deze twee verhalen zullen uw kind, samen met hun knuffelspeelgoed, helpen om met gemak door ingewikkelde situaties te navigeren. Onze boeken kunnen apart worden gekocht of gecombineerd worden met een van onze twee sets 'Scheiding' of 'Emoties'.

Boek : Milo bij papa en mama

 9,90

Boek : Mijn emoties beleven met Milo

 9,90

Goedgekeurd door specialisten

Emodou knuffelspeelgoed is goedgekeurd door specialisten, waaronder psychologen, vanwege hun effectiviteit bij het onderwijzen van kinderen over emoties.

Gevalideerd als een goed educatief hulpmiddel, ontdek het getuigenis over Milo van Catherine Kurts - psycholoog.

Meer informatie over Emodou:

Om meer te weten te komen over Emodou en haar producten ga naar de merkpagina.Daar vindt u meer informatie over de verschillende knuffels, boeken en sets die worden aangeboden, evenals de voordelen van Milo bij het leren over emoties bij kinderen. Aarzel niet om de site te bezoeken om te ontdekken hoe Milo u kan helpen uw kind te ondersteunen in hun persoonlijke en emotionele ontwikkeling.

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming