Livraison gratuite

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw beschikking

Bij Emodou luisteren we altijd naar onze klanten. Neem contact met ons op als u vragen, suggesties heeft of gewoon uw ervaringen met ons wilt delen. We streven ernaar om snel te reageren op alle vragen van onze klanten om de beste service te bieden. We staan tot uw beschikking voor alle vragen of informatieverzoeken.

Administrateur • Financieel en logistiek directeur • HR

Verkoop- en distributeursmanager

Via formulier

U kunt het contactformulier op onze Emodou-winkel gebruiken om ons een bericht te sturen of een vraag te stellen over onze producten of diensten. We helpen u graag verder en zullen zo snel mogelijk op al uw vragen antwoorden.

Reden voor uw contact

Object

Onze informaties

Bij Emodou hechten we er veel waarde aan om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Daarom vindt u hieronder alle benodigde juridische informatie met betrekking tot onze online knuffelspeelgoedwinkel.

Adres:

Telefoon:

Juridische informatie:

Volg ons op sociale media

Volg ons op sociale media
We zijn ook aanwezig op sociale media! Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van ons bedrijf Emodou en onze nieuwe producten te ontdekken, nodigen wij u graag uit om ons te volgen op Facebook of Instagram. We zouden het geweldig vinden om met u in contact te komen en onze passie voor educatief knuffelspeelgoed te delen. Vergeet ons niet te taggen of te vermelden als u foto's van onze producten deelt, we vinden het geweldig om onze knuffels in actie te zien!
Je knuffel kwijt? Neem contact met ons op

We begrijpen hoe belangrijk knuffels zijn voor kinderen, en we realiseren ons dat het verliezen van een knuffel een bron van stress en verdriet kan zijn. Als u de knuffel van uw kind kwijt bent en ons dringend wilt contacteren, weet dan dat we er voor u zijn. Aarzel niet om ons een bericht te sturen of te bellen, en we zullen ons best doen om u te helpen bij het vinden van een nieuwe knuffel voor uw kind.

Zorg goed voor uzelf en uw kleine schat.

Alex Dauvister
Contacter Alexandre
Beheerder • CEO

Informations personnelles

Object

Melissa
Contacter Melissa
Administrateur • Financieel en logistiek directeur • HR

Informations personnelles

Object

Lea
Contacter Léa
Verkoop- en distributeursmanager

Informations personnelles

Object

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming