Het merk

Het merk Emodou

Het merk Emodou is bedacht door een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van educatieve knuffels. Het concept van onze knuffels komt voort uit een gezamenlijk idee tussen oprichters en professionals. In feite zijn de situaties in volwassen leven niet altijd gemakkelijk uit te leggen aan kinderen, dus ze wilden een leuke en prettige manier vinden voor het kind om te begrijpen.

Haar missie is om kinderen al op jonge leeftijd beter te laten omgaan en begrijpen met hun emoties. Daarvoor heeft ze haar educatieve knuffel ontworpen, die wordt weergegeven door een neushoorn.

Un doudou unique en son genre, conçu pour aider les enfants à identifier et exprimer leurs émotions de manière saine. De plus, il est recommandé par de nombreux spécialistes, notamment des psychologues, pour le bien-être de l’enfant.

En choisissant Emodou, vous faites le choix de la qualité et de l’efficacité pour aider votre enfant à grandir de manière épanouie. N’hésitez pas à découvrir ons productenassortiment hier te ontdekken..

Ons concept

Chaque doudou représente une émotion différente, comme la tristesse, la colère, la peur ou la joie. De plus, il est accompagné d’un livre explicatif pour aider les enfants à mieux comprendre ces différentes émotions de manière ludique et agréable. Nous avons créé 3 différents coffrets;
Door middel van deze sets laten onze knuffels uw kind zichzelf en anderen beter begrijpen, wat cruciaal is voor zijn sociale ontwikkeling.

Belgische creatie

En plus de son utilité pédagogique, c’est un doudou de création belge avec des matériaux de qualité, doux et résistants. Il est le compagnon idéal pour les enfants, qu’ils soient à la maison ou en déplacement.

Het merk Emodou is een trotse Belgische onderneming. Wij zijn trots om producten te bieden die in België zijn bedacht, voor het welzijn van kinderen over de hele wereld.
Bovendien is het ontworpen en bedacht door een team van gepassioneerde professionals. Wij hebben samengewerkt met specialisten om een unieke knuffel te creëren die kinderen helpt bij het leren van emoties.

Onze knuffels zijn gemaakt van Minky-stof, een ultrazachte stof die wordt gebruikt voor babydekentjes, babyaccessoires, knuffelspeelgoed, knuffels, dekbedovertrekken, plaids, accessoires, kleding en nog veel meer! De Minky-stof (ook wel minkee genoemd) is de ster onder de kinderstoffen.

Door voor Emodou te kiezen, steunt u een Belgische onderneming en vertrouwt u op onze producten. Wij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden!

Kindontwikkeling

Chez Emodou, nous sommes convaincus que les premières années de la vie sont cruciales pour le développement de l’enfant. Notre doudou vise à toucher les enfants dès le plus jeune âge.

De ontwikkeling van het kind begint bij de geboorte, het is belangrijk om hen te begeleiden en samen te leren hoe ze hun emoties kunnen beheren. Onze verschillende sets zijn afgestemd op de behoeften van uw kind. U kunt onze samengestelde sets en knuffels ontdekken in het productentabblad.

Zijn beste vriend

Het is bekend dat de knuffel een belangrijke rol speelt in het leven en de psychologische ontwikkeling van een kind. Het wordt vaak beschouwd als hun beste vriend, die ze overal mee naartoe nemen en waar ze niet zonder kunnen.

Het merk Emodou wilde een geruststellend symbool voor het kind om het te helpen zijn emoties in alle vertrouwen te uiten.

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming