Knuffels voor sterkere
banden, betekenis en geluk.

Un concept pédagogique original et belge

Knuffels, en een hele wereld!

In sprookjes stopt het verhaal alleen met "Ze leefden nog lang en gelukkig". In het dagelijkse leven, zelfs als het op een sprookje lijkt, ervaren het aanbiddelijke stel en hun charmante kind hun eerste scheidingen van de kinderopvang.

Angst, tranen, en soms hartverscheurend. "Het doel van Emodou is om het heel jonge kind te helpen zich in tijd en plaats te vinden en te begrijpen dat beide ouders hen liefhebben. Om te ontdekken dat ze ook emoties voelen en dat dat oké is. Met Milo en zijn knuffels kalmeren ze neer en krijgen ze weer een glimlach."

Mélissa et Alexandre, parents, s’entourent de pédagogues et de psychologues pour travailler au plus près des besoins de l’enfant, depuis le bébé jusqu’à l’enfant qui éprouve des émotions mais a du mal à en parler. « C’est ainsi qu’est né Emodou, et que se crée tout son univers : il n’y pas un doudou mais trois ou quatre, et des livres pour les raconter. Notre objectif est d’aider celles et ceux qui vivent la même chose que nous, et de leur donner des outils pour dépasser ces situations. »

Geboorte-set

Geboorte: 3 knuffels en glimlachen

 34,90 39,90

Emotie-set

Emoties: 4 vrienden voor het leven

 59,90

Scheidings-set

Scheiding: Milo, de spiegel knuffel

 49,90

Ons Nieuws

Blijf op de hoogte voor onze laatste nieuwtjes, aankondigingen, evenementen en nog veel meer. We publiceren regelmatig inhoud om u op de hoogte te houden van wat er bij ons gebeurt en we hopen dat u onze actualiteit zult waarderen.

Ontdek onze educatieve knuffels van het merk Emodou. Een Belgisch bedrijf dat een knuffel heeft gecreëerd om kinderen te helpen bij het omgaan met scheiding, onder andere.
Ontdek onze educatieve knuffels van het merk Emodou. Een Belgisch bedrijf dat een knuffel heeft gecreëerd om kinderen te helpen bij het omgaan met scheiding, onder andere.
Ontdek de educatieve knuffel Milo van Emodou, die kinderen begeleidt bij het verkennen van hun emoties, op onze stand op de Maison & Objet-beurs in Parijs van 19 tot 23 januari 2022. Bezoek ons op standnummer I110-J109 in hal 2, in de Kids & Family sector.

Onze partners

Als je je enthousiasme voor ons merk met je online gemeenschap of winkelklanten wilt delen, word dan merkambassadeur of verdeler en geniet van exclusieve kortingen op onze producten, neem deel aan lanceerevents in preview en krijg toegang tot exclusieve inhoud over ons merk en onze producten.

Rejoignez-nous dans notre mission d’aider les enfants à découvrir le monde qui les entoure en devenant ambassadeur ou revendeur de notre marque aujourd’hui.

Onze getuigenissen

Alexandre Dauvister
Alexandre Dauvister
Beheerder
Lees verder
"Voor een kind zorgen betekent vooral zorgen voor de veiligheid die het nodig heeft. Hem helpen zijn oriëntatiepunten terug te vinden en nieuwe te ontwikkelen."
Élodie Wilkin
Élodie Wilkin
Directeur van de crèche Loly
Lees verder
"Om het kind te helpen zijn frustraties te overwinnen en zijn emoties uit te drukken, is Milo een geweldig hulpmiddel. Kinderen begrijpen snel de kleurencodes!"
Coralie
Coralie
2 jaar
Lees verder
"Als ik ga slapen, is mijn moeder een beetje bij me. Ik vind dat leuk."
Gabriel
Gabriel
3 jaar
Lees verder
"Milo is aardig. Ik hou ervan verhalen te vertellen met oma. Hij verloor zijn knuffel net als ik, maar wij gingen hem zoeken met oma en waren blij hem terug te vinden."
Catherine Kurtz
Catherine Kurtz
Klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren
Lees verder
"Wat in de psychologie een overgangsobject wordt genoemd, of meer bekend als een knuffel, heeft een erg belangrijke functie in de psychologische ontwikkeling van het kind."
Marie
Marie
Super grootmoeder
Lees verder
"Ik hou erg van deze knuffels. Er is nooit meer problemen met mijn kleinkinderen om hen te laten slapen. Het is magisch!"
Previous
Next
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming