Livraison gratuite
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Onze Favorieten

Familie set

Famille : 3 doudous, et des sourires

 34,90 39,90

Emotie-set

Emoties: 4 vrienden voor het leven

 59,90

Scheidings-set

Scheiding: Milo, de spiegel knuffel

 49,90

Familie set

Famille : 3 doudous, et des sourires

 34,90 39,90

Emotie-set

Emoties: 4 vrienden voor het leven

 59,90

Scheidings-set

Scheiding: Milo, de spiegel knuffel

 49,90

Knuffels, en een hele wereld!

In sprookjes stopt het verhaal alleen met "Ze leefden nog lang en gelukkig". In het dagelijkse leven, zelfs als het op een sprookje lijkt, ervaren het aanbiddelijke stel en hun charmante kind hun eerste scheidingen van de kinderopvang.

Angst, tranen, en soms hartverscheurend. "Het doel van Emodou is om het heel jonge kind te helpen zich in tijd en plaats te vinden en te begrijpen dat beide ouders hen liefhebben. Om te ontdekken dat ze ook emoties voelen en dat dat oké is. Met Milo en zijn knuffels kalmeren ze neer en krijgen ze weer een glimlach."

Melissa en Alexander, ouders, omringen zich met pedagogen en psychologen om zo dicht mogelijk bij de behoeften van het kind te werken, van de baby tot het kind dat emoties voelt maar er moeilijk over kan praten. "Zo is Emodou ontstaan, en zo wordt zijn hele universum gecreëerd: er is niet slechts één knuffelspeelgoed maar drie of vier, en boeken om hun verhalen te vertellen. Ons doel is om diegenen te helpen die hetzelfde doormaken als wij, en om hen tools te geven om deze situaties te overwinnen.

Ons Nieuws

Blijf op de hoogte voor onze laatste nieuwtjes, aankondigingen, evenementen en nog veel meer. We publiceren regelmatig inhoud om u op de hoogte te houden van wat er bij ons gebeurt en we hopen dat u onze actualiteit zult waarderen.

Découvrez grâce à notre équipe Emodou les étapes pour savoir Comment créer la liste de naissance parfaite pour l'arrivée de bébé.
La rentrée est une période stressante pour votre enfant, découvrez comment Préparer votre enfant pour l'école avec un doudou.
Help uw baby hun taal te ontwikkelen met onze verschillende tips. Begeleid uw kind in hun leerproces.

Onze partners

Als je je enthousiasme voor ons merk met je online gemeenschap of winkelklanten wilt delen, word dan merkambassadeur of verdeler en geniet van exclusieve kortingen op onze producten, neem deel aan lanceerevents in preview en krijg toegang tot exclusieve inhoud over ons merk en onze producten.

Doe mee met onze missie om kinderen te helpen de wereld om hen heen te ontdekken door vandaag nog ambassadeur of verkoper van ons merk te worden.

Onze getuigenissen

Alexandre Dauvister
Alexandre Dauvister
Beheerder
Lees verder
"Voor een kind zorgen betekent vooral zorgen voor de veiligheid die het nodig heeft. Hem helpen zijn oriëntatiepunten terug te vinden en nieuwe te ontwikkelen."
Élodie Wilkin
Élodie Wilkin
Directeur van de crèche Loly
Lees verder
"Om het kind te helpen zijn frustraties te overwinnen en zijn emoties uit te drukken, is Milo een geweldig hulpmiddel. Kinderen begrijpen snel de kleurencodes!"
Coralie
Coralie
2 jaar
Lees verder
"Als ik ga slapen, is mijn moeder een beetje bij me. Ik vind dat leuk."
Gabriel
Gabriel
3 jaar
Lees verder
"Milo is aardig. Ik hou ervan verhalen te vertellen met oma. Hij verloor zijn knuffel net als ik, maar wij gingen hem zoeken met oma en waren blij hem terug te vinden."
Catherine Kurtz
Catherine Kurtz
Klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren
Lees verder
"Wat in de psychologie een overgangsobject wordt genoemd, of meer bekend als een knuffel, heeft een erg belangrijke functie in de psychologische ontwikkeling van het kind."
Marie
Marie
Super grootmoeder
Lees verder
"Ik hou erg van deze knuffels. Er is nooit meer problemen met mijn kleinkinderen om hen te laten slapen. Het is magisch!"
Previous
Next
Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. Gegevensbescherming